Kineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia stressz szorongásKineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia
stressz szorongás

Szeretet első titka: A gondolat ereje **

A Szeretet 10 titka

 Ezt az érzést szeretné mindenki a leginkább megkapni, átélni. Vajon milyen minőségekkel kéne rendelkeznie az embernek, hogy szeretettben és szerelemben gazdag élete lehessen? És vajon akkor min van a hangsúly, a kapáson vagy az adáson?

Az Első: a GONDOLAT ereje **

Igen, ha szeretitek, ha nem, akkor is ez van, a gondolat. Minden teremtő folyamatnak az alapja. Rakatnyi könyv található róla. A végeredményt sokban meghatározza, és nem elég egy napig pozitívan gondolkodni, egy hétig sem elég, 21 nap kell míg egyáltalán rögzül, onnantól számítható, hogy az agy magába programozta, de itt sem lehet megállni. Meddig? Amig azt nem kapod, amit szeretnél. Igen hosszú idő, de befektetett energia nélkül nincs eredmény.

A gondolatok érzelmeket generálnak, össze vannak kapcsolódva. Sokatok tapasztalhatott olyat, hogy nagy lelkesen el kezdte csinálni a pozitív programozást, majd pár nap, max 2 hét múlva eltűnik a lelkesedés, elfelejtitek elmondani, és sokszor jön a csalódás, hogy ez is kamu. Nem, nem az, csak elfelejtették elmondani, hogy ez nem is mindig könnyű menet, kitartás és türelem szükséges. Miért is?

Mindenki gondolkodik valahogy, mikor elkezdi a vágyott célt. Állapot programozásnál, az, ami addig benned volt megszólal, szembesülsz addigi gondolkodás-rendszered összes hozzákapcsolódó érzelmi hátterével, ami nyílván nem egy pozitív érzelmi áradat lesz (hiszen azért akarod megváltoztatni, mert nem működik), bekapcsol összes tudatalatti programod, melyek rossz hitrendszereket, félelmeket, generációs kódokat stb. tartalmaznak és összecsapnak az újjal, amit magadnak szeretnél. NA, itt ne hagyd abba, csináld tovább, sőt találj ki még 5 pozitív állítást és kezd el azokat is mondogatni. **

Itt nagyon hasznosak tudnak lenni: meditációs gyakorlatok, jó légzéstechnika, mozgás, étrend-változtatás. **

A pozitív gondolkodás fenntartása tudatosságot, összpontosítást, türelmet, kitartást igényel. **

Az önismeretnek fontos része, hogy merjük felfedezni a saját hitrendszerünket, ugyanis az életünknek a váza. Ahogy magadról gondolkodsz, azt olvassa le rólad a világ. A hatalom a te kezedben van, nap mint nap te vagy az aki eldönti, hogy miről mit gondolsz.

Egy egyszerű példa: a panaszkodáshoz tapadó érzelem a reménytelenség, keserűség, ilyenkor ezt is árasztod magadból. Ha képes vagy megtalálni a szépet, a remélnyt, a bizalmat minden nap, az mosolygóssá, elégedetté, örömtelivé tesz. Rajtad áll melyik utat választod, és milyen következményeit éled át a gondolkodásodnak.

A Gondolat teremtő ereje áldás az életünkben, az elme csodája. Vedd a kezedbe a saját hatalmadat! **

**Az eredmények egyénenként változnak és teljesen eltérőek lehetnek, ezért ezek a technikák nem garantálják a sikerességet.

"Csak bízz magadban,
  és tudni fogod hogyan élj!"

Terápiás módszereim: