Kineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia stressz szorongásKineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia
stressz szorongás

Az életed szövete

2017. június 24. 10.00 - 18.00 - Meditációs utazás sorsod uralásáért

 

Ki vagy TE ?

 

Mivel azonosítod magad? A gondolataiddal, az érzéseiddel,  a testeddel, a fizikai állapotoddal? A fájdalmaiddal? A munkáddal? A sikereiddel? 

 

Ki gondolkodik benned? Kinek a gondolatai hatnak át szüleidé, társadalomé, barátaidé, főnökeidé, munkatársaidé? Generácios, asztrológiai, spirituális hiedelmek, agyad kattogása megköt vagy képes vagy felszabadulni alóluk? A gondolati hiedelmeid beskatulyáznak téged vagy általa te másokat? Építő gondolataid hatnak át? Tudsz összpontosítani? Mentális erőddel támogatod érzelmi erődet, vagy szabályozni akarod? 

Az érzelmi állapotod, a te irányításod alatt van? Érzelmileg szabad vagy? Mersz szabad lenni? Az elvárások hogyan hatnak rád? Megfáradt vagy? Mentális erőddel már nem tudod elrejteni érzelmi töréseidet, bizalmi válságodat? Érzelmi erődet ismered? Milyen? Érzelmeid támogatják a gondolati ideáidat? Megbízol érzelmeidben? 

 

Egyensúlyban van a mentális és érzelmi erő benned? Elméd védelmező pajzs lelked körül, hogy elkerüld a fájdalmat? Hiszel a szívednek vagy  előbb bizonyítékot akarsz? Van az álmaidhoz elég érzelmi bizalmad? Amit tudsz, azt érzed is? Mekkora a gondolati ideáidhoz a nyitott, befogadó érzelmi tered? Mennyire vagy érzelmileg biztos magadban?

 

Érzelmi kötésekben vagy érzelmi kapcsolódásokban élsz? Milyen érzelmi játszmád van, amivel a másik féltől kiakarsz kényszeríteni magadnak valamilyen törődést, mert te nem tudod vagy nem mered önmagadnak megadni? Vagy téged ki szippant bele ilyen játszmába?

 

Mennyire bízol abban, hogy megvalósul az álmod? Mennyire szereted az életed? Lelked és lelked kódjai mennyire vannak bekötve a testedbe és a Föld szövetébe, ami most teret ad neked a teremtéshez, élet-játékhoz? Levagy földelve ebbe a világba vagy elvágyódsz, elmenekülnél? Mindegy milyen válaszok vagy indulat vagy más tőr fel belőled a kérdésdömping után......

 

ÉLET VAGY.  EGY SZÉPSÉGES ÉLETTÉR VAGY.

 

A naphoz és pici előrejelzés az elkövetkező hetek folyamataihoz

 

Ha nem érzed ezt, vagy nem minden életterületeden, akkor a benned élő élettér nem olyan minőségeket tartalmaz, amivel álmod beteljesülhet. Az életteredet átható gondolati, érzelmi, fizikai részeidben valami nem támogat. A Szövet mely összefűz téged, nem valamilyen szereteterő, hanem  valamilyen fájdalomerő. Az is lehet, hogy valahol megszakadt a szövet és valamely teredtől elvágtad magad, vagy már gyógyul és éppen életerővel és hittel töltöd éppen. 

 

A síkok nem tudnak egyesülni ( szellemi-mentális-érzelmi-fizikai ), lelked nem tudott egyesülni leszakadt részeivel, vagy megszakadt a lelked kapcsolata Szellemi Önvalóddal, lelked valamilyen hiba ( amit te annak gondolsz önmagaddal kapcsolatban) miatt még mindig vezekelni akar. Érzelmi, mentális erőd elfogyhat, ha valamilyen részedet még visszarántja a szégyen ami bezárja befogadó erődet, a bánat ami felemészti az érzelmi és mentális életerőt és a bűntudat, ami gátolja a cselekvés mozgásba lendítését. Éppen ezektől szabadulhatunk meg, a Csillag és Fényerők áradatában. Egészen izgalmas nyárban vagyunk, nagyon fontos alapozás zajlik, belső tereink hatalmas átalakuláson mehetnek át. Olyan Nap erő tér vissza, amihez zajlik a megújulásunk. Még mindig, egész nyáron. A napfonat és torok csakrák területén, a Naperőktől való elszakadt köldökzsinor sebek gyógyulhatnak be. A szakrális és szív csakrában pedig érzelmi hatalom-visszavétel és az életet adó, életben tartó víz és hold erők nyerik vissza életteliségüket, a ragyogó türkiz-fényerő lobban fel bennünk, a bosszúvágy, féltékenység, érzelmi zsarolás stb. átlényegülésével. 

 

Ha halálfélelem tart sakkban,(félelmek, aggodalmak,szorongás) akkor életedet és életteredet leginkább egód irányítja, hiszen lelked tudja, hogy ő örök, halhatatlan csak nem ő vezeti életed áramát. Ilyenkor személyiségünk is gyógyulásra vágyik valahol. Minden részünk állapota fontos, hiszen életterünkben mind egyszerre van jelen. Az egó figyelmen kívül hagyása csak ezután tud megtörténni az önmegismerés spirituális útján. Először gyógyuljunk aztán jöhet a többi. A többi (5 érzéken túli érzékelés világa) ezután tud kiteljesedni benned, hiszen ennek megtartásához stabilitás, tudás és erő szükséges. 

 

A nyári napforduló, június 21.-e maga a Nász, az egység, az egyesülés szent szakrális mozzanata. Mikor mindenféle és fajta elkülönüléseinket, megtörtséget és megfáradást lehet gyógyítani. Ezt a folyamatot most átfogja hatni az Isteni rend és törvények fényoszlopai, megnyílvánító, gyógyító erői.A tudás és bölcsesség erői. 

Ez az a pillanat, mikor önmagunkon belül elfogadjuk egy ragyogóbb önmagunkat, mikor az életet, amik vagyunk egy más fénnyel telibb dimenzióba emeljük és nem engedjük el ezt. 

Az önfelvállalás és ennek megélése az életünkbe emelve. Az a pillanat mikor nem csak spirituális és egyéb tudásod van, és nem csak az a momentum, mikor meditációban érzelmileg vaoooo pillanatod van és érzed az Égi erőket, hanem az az IDŐ van mikor ezt éled a hétköznapjaidban, mikor mered vállalni, kimondani és cselekedni. Mikor nem kételkedsz isteni hatalmadban és egyre biztosabban érzed Fény vagy, Isteni vagy. Emlékezel. Visszavezet utad oda, ahol emlékezel arra, aki valójában vagy és eredendő sorsodra. Az emlékezéshez, most van itt a legtöbb erő és fény. Közelebb érezzük magunkhoz, világunkhoz az Égi, Angyali erőket. Sorskorrekcios erők és a Szentlélek Fénye  és Krisztusi erő fénylényei hatják át a tereinket. És már azért történnek a mozdulások, kisimul sok ügyünk. Haladunk.

 

Mit csinálunk ezen a napon?

 

A sok kérdés és bevezető, arra sarkall, hogy légy bátor és merj válaszolni, arra a kérdésre, amelyik beakadt, azért mert minden válasz és szembenézés eltüntet egy-egy illúziót, ami elfedte, hogy emlékezz arra aki vagy, hogy megtudd élni azt aki vagy.

 

Ebben a hónapban, minden sík rezgése emelhető, mindenki nagyon másban van és másra van szüksége. Sokaknak érzelmi fáradtsága fizikai tünetekkel és egyfajta kimerüléssel jár, itt pihenni, megállni és töltekezni szükséges először. Valaki már indulna a pihenés szakasz után, oldódnak a visszafogó erők és a cselekvéshez és felvállaláshoz kapja a támogatást. Sokak az érzelmi terüket emelik más rezgésszintre, mert a mentális és érzelmi terei nem ugyanott vannak, itt az álmok érzelmi felvállalására, igazi érzelmi elköteleződésre van lehetőség. Vagy az összpontosítás erejére, mikor érzelmeidet nem tudod uralni. Lehet lépni felfele, hogy mégjobb legyél önmagad uralásában. Pl. valóban vágyom párkapcsolatra, vagy nem? Csak kimagyarázom a tutit, hogy mentális síkon maradhassak megint megkerülve az érzelmi súlyok feloldását. Vagy nem hiszek benne, inkább játszom még egy kicsit az érzelmi áldozat vagyok drámámat. Vagy én tényleg most ezt szeretném és végre vállalom, hogy így jó. 

 

És sokan olyan erőre tehetnek szert, ami segít dönteni és elfogadni, mert elég nagy zűr van párkapcsolat, szerelem fronton és ez bizony a szer-elem ideje. Itt fontos sokaknak önmaguk gyógyítása, mert azért söpör végig a krízis-tornádó, hogy mindenki magába nézzen és felismerje egó-játszmáit, romboló, másikat bántó mechanizmusait. Mindez arra az útra vezet, hogy tudj uralkodni önmagadon és tudd szívedben tartani magad akkor is ha mások támadnak. Megtanulj ne védekezni és ne visszatámadni, mert ez egyet jelent, nem uralod önmagad életterét és sorsodat. Valójában mindannyian ezt a leckét tanuljuk, mindegy milyen életútban, élethelyzetben vagyunk. Mert félelem van e kettő mögött, a szeretés elfogadásától és befogadásától való félelem és Isteni teremtőerőd nem tud élni a félelem-mezőben. 

 

A többiről majd még itt lesznek infók, tanítások és gyakorlatok, amiket otthon is csinálhatsz.

 

Itt ma meditáción és vizualizácios gyakorlatokon keresztül fogunk utazni.

3 nagy meditáció lesz:

 

1. Minden testünk, dimenziónk felkészítése, tisztítása, megtisztulás. Oldás és elengedés. Sejtinformáció átalakítása, hogy a saját, generácios, nemzeti tudatmező negatív ereje ne tudjon visszarántani.

 

2. Belső és külső érzelmi és gondolati terek tisztítása, mindenki a saját életterében fog munkálkodni az Égi erők támogatásával. Élettér megtisztítása, hogy fogadni tudd a sorsodat érintő fénykódokat és sorskorrekciós erőket. Igaz álmod felvállalása. ( általában az ez amitől a legjobban tartasz). Utazás a Fény gyógyító dimenzióiban.

 

3. Teremtő és cselekvő erő felszabadítása, azokban a fényterekben, ahol a gondolati sík, majd az érzelmi sík és végül a fizikai sík akadályait engedheted el.

 

A többi itt fog kibontakozni, az Isteni vezettetés ereje által. 

 

Várlak szeretettel erre a szép, csodálatos tereket bejáró utazásra. :) 

Hozzál vagy gyere kényelmes ruhában (átlehet öltözni), vizet, ételt, papírt és tollat, ha szeretnél jegyzetelni. Pici szünetek lesznek csak. 

 

Helyszín: IX. kerület, Bp. Kinizsi u. 35. 18-as kapucsengő.

Hozzájárulás: 6000 Ft.

Jelentkezés szükséges, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 0630/ 214 3232 számon. 

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan. 

 

Szeretettel,

Szennyai Nóra

kineziológia, tanácsadás, közvetítés

 

"Csak bízz magadban,
  és tudni fogod hogyan élj!"

Terápiás módszereim: