Kineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia stressz szorongásKineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia
stressz szorongás

Teljességbe érkezni

 TELJESSÉGBE ÉRKEZNI - ÖNISMERETI CSOPORT

A NŐ és a FÉRFI útja BENNED!

Integrált terápia a kundalíni erő ébredésével

Hogy Mindeneddel a megfelelő pillanatban érkezz a megfelelő helyre, és mindkét erő ugyanazon az állomáson legyen benned!

Egy szép rendszerben utazunk, hogy lásd az irányt és ne vessz el a rengetegben. Minden alkalommal egy-egy csakra köré építjük a témákat, és a két kígyó-erőben (férfi és női erőid) is addig emelkedünk, ahol az adott csakra van. Tulajdonképpen mindkét erővel körbeölelünk egy-egy csakrát és találkozási pontot. 8 alkalommal tudunk együtt lenni, így teszünk meg egy teljes utat. A folyamat szépen épül egymásra, hiszen mindegyik csakra más és más erőket ad hozzá az életünkhöz. Egy - egy alkalom is kerek egész. Nem lesz zárt csoport, lehet jönni cask arra, amit te fontosnak érzel.

KEZDÉS:  2017 október 14-én, szombaton

10.00 - 19.00

Gyökér csakrádban a NŐ és a FÉRFI erőid megalapozása

A bizonyosság és ősbizalom, a megtapasztalás életerejének felszabadítása mindkét erődben, hogy megérkezz a kettő találkozási pontjára.

A nap felépítése, ahogy haladunk, és amit csinálunk:

Önmagad és a csoport összehangolása gyakorlatokkal és meditációval. Minden alkalommal választasz egy címet, aminek keretében kibontakozik számodra egy történet, amin keresztül gyógyítod, emeled önmagad. MIndig meglesz, hogy miből választasz, ezek a csakrákhoz tartozó témák.

A Gyökér csakrán át a mai napod meséjének lehetőségei:

1. A hitetlenség és megtörtség mélységéből a türelembe a jelen elfogadásába és annak megélésébe érkezem.

2. A fáradtság és szétszórtság állapotából megérkezem az élet elfogadásába, és annak pozitív beteljesítésébe.

3. Az elkülönülés és szeretettől való elszakadás fájdalmából megérkezem a védettség ölelésébe és a biztonságába.

4. Az elvárások rabságából, versengésből és maximalizmusból, kudarcaimból megérkezem a bizalomba és önmagammal való egységbe.

5.  A szegénység és szűkösség tudatából megérkezem az életörömbe és a tágasságba, megérdemlem és méltó vagyok a szeretet minden megnyílvánulására.

6. A bánatból, bűntudatból és a bántalmazástól való félelemből megérkezem a megnyílásba és önmagam középpontjába, békébe és szerelembe.

ÉS elkezdjük kibontani a történetedet:

1.kör

Ránézel különböző segédeszközök segítségével, hogy mik az anyai-női, apai-férfi minták fogantatás és magzatkori fájdalmai, milyen érzelmek és gondolatok blokkolják a TE erődet. Majd ezek oldása következik:

1.  Kiscsoportos formában magzatkori stresszoldás és érintésterápia, ahol már tisztulnak az energiapályák és egyéb rendszereid, hogy a kundalini is tisztuljon.

2. Meditáció, vezetett. Megérkezés a születés és emlékezés templomába, és az Égi erők meghívásával oldjuk a sejteknek, DNS-nek az információit. A lélek teljes lehorgonyzása az életbe, hogy a gyökér csakrában rejlő életterv-sorsprogram nyílhasson.

Következő 2. körben:

Oldjuk annak az élettapasztalatnak a fájdalomköreit, amit nem tudtál elengedni, vagy nem is akarsz elengedni, mert védelemnek használod, hogy ne engedd meg magadnak, hogy újból bátran bízz az életben. Körbejárjuk a bizalom, önbizalom, ősbizalom, másokban megbízom, önmagam választásában megbízom blokkjait. A cím amit az elején választottál mélyen fog ehhez a körhöz kapcsolódni.

1. Kiscsoportban fogtok dolgozni, ahol egymást is segítitek a megértésben és végre kiadjátok magatokból ezeket a fájdalmakat a kommunikáció és felvállalás erejét használva és eljuttok oda, hogy választasz új gondolatot, érzést, amit ezentúl élni szeretnél és új viselkedésmintát és cselekvést. Itt látni fogjátok, hogy a női erőd miért nem bízik a férfiban és a férfi erőd miért nem bízik a nőiben.

2. És minden felismerést és megértést felajánlunk és oldjuk meditációban, hogy gyógyuljanak külön-külön a nő és férfi fájdalmai, mert csak így tudnak majd egymásban újra megbízni.

A 3. utolsó körben:

Itt már csak meditáció van, megérkezés, összetalálkozás önmagad részeivel szeretetben és megengedésben, és gyógyulás az Egység erőivel, integrálás és töltődés az EGYSÉG FÉNYTEMPLOMAIBAN.

 

Várlak szeretettel, ha hív ez a közös utazás. Tapasztalatból mondom, mindig van mit oldani és van hova fejlődni, és most minden változás nagy erővel bír, csak merj mozdulni, ne hagyd el most magad, válaszd utadon a fényt az árnyék helyett, a szeretetet a félelem helyett. Csak önmagad útjára figyelj és az abban levő szeretet- szerelem- egységre. A világ zaja ne némítson el, ami ott zajlik is rendben van. Te, válaszd az elfeledett, de most újra nyíló és lelkedhez érkező egységet, ami az egymásra és önmagadra találás útja. Tudd, ezt csak a lelked érti és érzi, és csak ő tudja megteremteni, ezért rázkódunk és hullámzunk, hogy emlékezz önmagadra és eredendő fényedre, és térj vissza az árnyék és fájdalom illúziójából, mert az Egységben szikrázó fény van, oda terhekkel és önmagadról alkotott nem szeretetből fakadó képpel nem tudsz belépni. Terheid tedd le a hattyú szívénél a kereszt tövénél. Ez a legfontosabb, ezért oldunk és oldunk és megértünk és elengedünk még mindig, mert van mit. :)

Összesen 8 alkalommal találkozunk:

Rövid izelítő a többi alkalomhoz, kulcsszavak, hogy érezd min utazunk végig hol, milyen terhet tehetsz le, és milyen fényerődet, képességedet nyerheted vissza. Részletesebb leírás mindig fog érkezni az alkalom előtt, küldöm email-ben és a honlapon www.kineziologia-szennyai.hu-n is kinn lesz.

Mindig f10-től lehet érkezni. Hozzál kényelmes ruhát (lehet átöltözni) és vizet meg ételt, mert kimondott nagy szünet nem lesz, max. 20 percesek. Kérlek hozzál papírt és tollat, ezzel mindig hadilábon állok. Kiscsoport leszünk, max. 6 fő. Én javaslom, és ha meg tudod tenni érdemes bevállalni az egész folyamatot, a legtöbb témát még akkor is ha úgy érzed, ott rendben vagy. Persze nem kötelező, gyere ahogy érzed, mert a legjobb vezető, önmagad érzése, intuíciója.

Helyszín: IX. kerület, Budapest Kinizsi u. 35.

Hozzájárulás: alkalmankként 7000 Ft

Ha van kérdésed, kérdezz bátran. Semmilyen önismereti jártasság nem szükséges, ebben mindenki kezdő és haladó egyszerre. :)

Jelentkezés szükséges, megteheted a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a 0630/ 214 32 32 telefonszámon.

A többi alkalom időpontjai:

2017. november 04.

Szakrális csakrádban mozdul és táplálja az élet magját a női és férfi erőd érzelmi ereje

A kapcsolódás erejének felszabadítása, érintés sebeinek oldása, intimitás és szexualitás, növekedés, táplálom-e a lehetőséget vagy elfojtom azt csírájában. Áldozatiság, mártíromság, megmentő komplexus vagyis érzelmi határok kijelőlésének témaköre, ide tartozik, hogy és milyen technikával élek hogy érzelmi szükségleteim ki legyenek elégítve. Itt jön a test szeretete és megbecsülése. Az élet élvezete és önfegyelem egensúlya. Itt rejlik a hála, az elégedettség és öngyógyító erő. Itt van az életet, a testünket megtartó erő, a medence, a víz.

2017. november 25.

Napfonat csakrádban mozdul a szabadság és cselekvés egyensúlya.

A megmutatás és felvállalás teremtő erejének felszabadítása a két pólusban, hogy együtt akarják ugyanazt. Női erődben a Nap befogadása és önnön fényed kieresztése, férfi erődben a ön-hatalom és lelked önálló céljainak megengedése és felvállalása. A megengedés és cselekvés aktív erejének gyógyítása és összhangja benned, a női és férfi erőidben egyszerre. Megszabadulás a függésektől, alá- és főlérendelődés témái.

2017. december 16.

A szív gyógyulása és a női és férfi lélekrész lélekerejének felragyogása

A megnyílás és szív-erő gyógyítása, hogy a nő és férfi megbocsásson egymásnak önmagadon keresztül és szívedben egyesüljön. Mindenféle múlt befejezése. A lélek hiterejének és lélekerejének ébredése és megújulása, a 6 szent irány Nap és Hold erejének befogadására való felkészülés, ami maga a bőség egysége.

2018. január 06.

 A szív megnyílása egy új dimenziónak és a benned élő férfinak és nőnek.

A megbocsátás erejéből született új szív-egység emelése a Feltétel nélküli szeretet dimenziója felé. A Férfi és a Nő feltételnélküliségének felszabadítása a szíved szentségének keresztsége. A másikat látom, őt szeretem, nem vágyaimat vetítem rá és nem önigazolást keresek a másikban. Engedem szabadon szárnyalni, szeretetemnek nincsen ára és nem követel.

2018. január 27.

A torok csakra, mint teremtő központ, ha a szívedből-lelkedből használod női és férfi erőidet

A dinamizmus és intenzitás megengedése az igazság felszabadító ereje által. Tudatosságod tágulásának elfogadása és megtartása. A energia áramoltatásának fenntartása és ennek oldása és gyógyítása. A lélek kiemelése a szenvedéskörökből, elfojtott érzések és könnyek kioldása, ami lefojtja életerődet és szíved teremtő, életet adó erejét. A léleknek Istenhez kapcsolódó terheinek leoldása, pl. a büntető Istenkép elengedése.

2018. február 17.

A 3. szem csakra , a bölcsesség és együttmüködés, a nő és a férfi közös isteni-fény útja

Egyenrangúság, tisztelet és odaadás. Adni a másiknak azt ami emeli őt, amitől ragyog és elfogadni ugyanezt. Egyenrangúság és öröm és maga a Lényed igaz megélése.

2018. március 10.

Korona csakra, egység és vezettetés. Kapcsolódás a Forráshoz, az Isten és Istennői  egységhez.

 A tudatosság a vezetőd és az éberség tiszta fénye. Egyenrangúság, tisztántudás. Tudod, hogy fény vagy és tudatoddal ebben tartod magad és egész lényedet. A tudás megtartó és emelő erő. A cél megérkezni mindenünkkel és lelkünk egészével a tudásba, hogy soha nem szakadtunk el Istenttől, fénytől, szeretettől, vagy boldogságtól, nevezheted bárhogyan. Hosszú időre feledésbe merült a tudás és nagy lett a távolság, de már tudod, ez egy hazugság és abban a pillanatban már utazol is felfelé méltó és neked rendelt helyedre. Elfoglalod helyed és éled a sorsod és áramolsz erőlködés nélkül. Létezel és nem vergődsz és nem túlélsz és nem akarsz az életből vmit kikényszeríteni, hanem hagyod, hogy megmutatkozzon amit a Forrás neked szánt.

Áldás és erő kísérjen utadon és várlak szeretettel!

Szennyai Nóra

www.kineziologia-szennyai.hu

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

0630/ 214 32 32

 

 

 

"Csak bízz magadban,
  és tudni fogod hogyan élj!"

Terápiás módszereim: