Kineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia stressz szorongásKineziológia Budapest Balatonfüred kineziológus spirituális választerápia
stressz szorongás

Tanácsadás és kineziológia, mint eszköz

Tanácsadás és a Kineziológia, mint eszköz**

 

Változtatni szeretnél? Kiutat keresel? Lépni szeretnél előre egyet? Ha ezek ébredeznek, körvonalazódnak benned, akkor a tanácsadás és kineziológia érdekelhet Téged. 

 

Ha most kezdesz bele vagy már benne vagy önmagad megtalálásában, és haladni szeretnél előre, keress meg bátran és bizalommal.

 

Hiszem, hogy minden élethelyzet és minden probléma, amit annak érzel, feloldható, és hiszem, ezek azért vannak, hogy megtanuljunk valamit, és hogy átalakulva emberebbé (nemesebbé) váljunk. A megoldások bennünk, benned vannak, és én ezeknek a felfedezésében segíthetek neked, átsegíthetlek a folyamat döccenőin, nehezebb részein, míg célba érsz.

 

A hangsúly a megértésen van, és azon, hogy feltérképezzük az ok-okozati összefüggéseket. Ha értjük eszünkkel, hogy mi vezetett jelenlegi állapotunkhoz, akkor elindulhatunk egy új úton, ahol új gondolati, érzelmi és új viselkedésmódokat, hozzáállásokat tanulhatunk, ami egy új, más valóságot teremt az életünkben.**

 

Mire számíts...**

 

Nem mondom meg a tutit, viszont okos és jó kérdésekkel rávezethetlek, hogy rágyere mi a jó neked.

 

Meghallgatást, figyelmet és a nyugodt légkört biztosra veheted.

 

Ha teljes káoszban vannak a gondolataid és nem tudod ki-kivel van, akkor egy jó beszélgetés segíthet biztos, új kiindulópontokat találni.

 

Ha nem tudod mit tegyél, hogyan döntsél, és megszeretnél nyugodni, hogy tisztuljon a kép és lépni tudj.

 

Ha valaminek a véghezviteléhez erőre, bátorításra van szükséged.

 

Kapcsolatokban, hol tudok támogatást nyújtani: **

 

Ha munkahelyi, baráti, párkapcsolati konfliktusban vagy.

 

Ha kommunikácios nehézségeid vannak és nem érted miért.

 

Segíthetek az elengedés folyamatában vagy annak bármelyik fázisában (harag, letargia, megbocsátás, hogyan nyissak újra).

 

Ha folyamatosan feladod magad mások érdekei és vágyai miatt.

 

Ha erőteljes benned a megfelelési kényszer és mások elvárásai mozgatnak, és valahogy egyre örömtelenebb vagy.

 

Ha fizikálisan egészségesek vagytok és mégsem érkezik a baba. Egyedül és párban is érkezhettek. 

 

Más egyéb ügyekben: **

 

Ha sok a félelem és aggodalom benned és a hangsúlyt máshova szeretnéd helyezni.

 

Ha nem érted, miért vagy úgy, ahogy vagy.

 

Ha úgy érzed elakadtál és nem tudod, hogyan tovább.

 

Ha lelked sérüléseinek okát kutatod, és akarod érteni és oldani.

 

Ha fásultnak, fáradtnak érzed magad és nem múlik és nem érted.

 

Ha eltűnt a motíváltságod és letörtnek érzed magaad.

 

Ha halogatós vagy.

 

Ha fizikai problémáid vannak és annak lelki hátterét is szeretnéd megoldani.

 

Ha negatív énképedet pozitívvá szeretnéd gyúrni.

 

És még sokminden lehetséges, lényeg gyere bátran, azzal a megfogalmazással, ahonnan indulni szeretnél, egy megoldásokra fókuszáló úton.

 

Egyetlen esetben biztosan nem tudok segíteni: ha panaszkodni szeretnél. - Ahol nem az a baj, hogy elmondod mi a bajod, hanem az, ha a panaszkodás mögött, nincs ott a megoldás valódi szándéka. A másik, ha azt hiszed az önismeret hirtelen, hamm bekaplak csodaszer. Nem, nem az, ez egy út, ahol kő-keményen tenned kell magadért, hogy elérd a célod. A változások szépen sorjában épülnek egymásra, ahol minden létrafokot végig kell járni. Gyönyörű szép út, de nem az instant fajta. Egyéb garanciavállalásról az elérhetőségnél olvashatsz még. 

 

Milyen tapasztalatokból építkezem:

 

A bemutatkozásra kattintva elolvashatod, milyen egyéni tapasztalatok, helyzetek formáltak. Az önfejlesztés az egyetlen állandó az életemben, és a tanulás szeretete, hogy még több eszköz legyen a kezemben, ami először engem formál, majd utána adom tovább nektek, kik eljöttök hozzám.

 

Hogyan zajlik egy ilyen?

 

Nincs konkrét kerete, ezalatt azt értem, hogy nincs előre meghatározott menetrend.   Hozod magad, és rád szabódik a beszélgetés. Együtt hozzuk létre a keretet, amiben egyszerre nézünk, nézel szembe a gyenge pontjaiddal, félelmeiddel és támogatjuk az erősségeidet, amik vannak, és amelyekre szükséged lesz a megoldásoknál. Én annyira feszegetem a kereteket, amennyire adott pillanatban engeded, és amennyire lehet. 

 

Hogy hány alkalom szükséges, csakis rajtad múlik, ha már van rálátásom a témádra és rád, és kéred a véleményem, elmondom. Ahogy azt is, hogy hol tudsz még fejlődni, és azt is, ha úgy érzem nem tudok, vagy tovább nem tudok segíteni. Ilyenkor, ha kéred ajánlok neked más segítőket.

 

Folyamatosan jelzem számodra a változásokat, amik már láthatóak és érzékelhetőek, és jelzem azt is, ha elakadás van. Segítek, hogy szembenézz magaddal, megértsd magad, és feloldjuk, amit lehet. Mindezt szeretettel és gyengéden, elfogadva önmagad. Ez fontos, itt nincs ostor és gyerünk már… Elcsendesülést tanulsz, és átlátni mozgatórugóid.

 

Várlak szeretettel, és ha hív az érzés, hogy elgyere hozzám, kattints az elérhetőségek menüre, és vedd fel velem a kapcsolatot.

 

 

Pszichiátriai és egyéb orvosi tevékenységet nem végzek.

 

**Az eredmények egyénenként változnak és teljesen eltérőek lehetnek, ezért ezek a technikák nem garantálják a sikerességet. Ha nem azt az eredményt kapod, amit szerettél volna, akkor az adott alkalom teljes árát visszatérítem a számodra.

"Csak bízz magadban,
  és tudni fogod hogyan élj!"

Terápiás módszereim: